Иновативният уред за топене на мазнини и увеличаване на мускулите вече и в България

Апаратът EMSCULPT NEO е иновация в света на естетичната медицина

Нехирургичната процедура EMSCULPT NEO  намалява мазнините, скулптурира мускулите и изглажда портокаловата кожа

За първи път в България бе представен иновативен уред от последно поколение за топене на излишните телесни мазнини и увеличаване на мускулната маса. Той е част от професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология ATA DERMA – Пловдив на д-р Снежана Атанасова и е единствен в страната. EMSCULPT NEO е еталон за нехирургична процедура, чиято еднократна сесия се равнява на пет тренировки във фитнес зала.

Апаратът е иновация в света на естетичната медицина, благодарение на първата и единствена неинвазивна технология – 2 терапии в 1 процедура. EMSCULPT NEO намалява мазнините, посредством нервно–мускулна стимулация (HIFEM), индуцирана радиочестота, липолиза и увеличаване на кръвния поток. Също така скулптурира мускулите и изглажда портокаловата кожа.

Процедурата е ефективна, безопасна, не причинява болка и не води до мускулни увреждания. След работа с уреда не е необходим възстановителен период. Препоръчителният брой процедури е от 4 до 6, като всяка от терапиите е с продължителност от 30 минути. За оптимални резултати е нужно да се следва стриктно изготвен терапевтичен план, а броят на необходимите терапевтични сесии зависи от индивидуалното състояние на пациента.

Преди процедурите с EMSCULPT NEO е препоръчително тялото да бъде много добре хидратирано. Не е необходимо подлагането на специална диета, но за подобряване и поддържане на резултатите, благоприятно влияние оказва здравословен хранителен и двигателен режим.

Докато апаратът работи се усеща силно контрактиране (стягане) на мускулите, както и интензивно затопляне в третираната зона, което е напълно безболезнено. Зоните, които могат да бъдат обработвани с EMSCULPT NEO са бицепс, трицепс, седалище бедра, брич, прасци, корем.

Видео канал в YouTube на клиника ATA DERMA:

https://www.youtube.com/c/Ataderma/videos

Сайт на ATA DERMA:d

http://www.ataderma.com

Инстаграм на ATA DERMA:

https://www.instagram.com/ataderma/

Фейсбук профил на ATA DERMA:

https://www.facebook.com/pages/ataderma/151499815022418?fref=ts

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *