Какво казва вашата кола за вас?

Може би сте забелязали, че когато вие или някой друг купува кола, продавачът често казва, че колата, която ще купите, сте „наистина вие“. Това не винаги е някакъв търговски трик, доста често го мислят. Колата, която продължава да ви привлича и за която продължавате да питате или се каните да купите, е отражение на вашата личност. 

Ние ще ви представим кратко резюме на различните видове автомобили, които можете да управлявате, какво разкриват за вас и как влияят върху успеха ви. Виждате ли себе си в някоя група хора? Може да се изненадате от това, което ще откриете. И следващия път, по време на проверка на кола, обърнете внимание на думите на авто търговеца.

Луксозни автомобили – успешните хора обикновено предпочитат да купуват луксозни автомобили. Те търсят релаксиращо и луксозно шофиране и за тях практичността или разходът на гориво не са проблем. Те избират страхотен дизайн, който показва пищния им начин на живот и прави изявление. Те допълнително тунинговат колите си, за да ги направят още по-луксозни с елементи като кожени седалки, най-новите стерео системи и др. Луксозната кола повишава успеха и увереността.

Средно големи автомобили – притежават ги обикновено хора, които имат семейство с малки деца и тепърва започват да постигат успех в своята кариера. Тези автомобили не са лъскави, но са известни със своите мерки за безопасност. Те показват, че човекът е ориентиран към семейството и е загрижен за безопасността и сигурността му.

Хечбек – това са наистина малки автомобили и обикновено се купуват от хора, които са загрижени за околната среда. Те наистина се интересуват от намаляването на количеството замърсяване на въздуха и искат да подобрят този проблем. Те не се интересуват какво впечатление оставя колата им на хората, а единствената им цел е да бъдат максимално икономични и практични.

Спортни автомобили – добре известен факт е, че спортните коли са за търсачите на тръпка и внимание. Тези хора се фокусират повече върху външния вид и скоростта на колата, и колкото по-блестящ е той, толкова по-добре.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *