Как да изберем подходящите за нас рокли с дантели?

Дантелата е от онези материи, които не само че никога няма да престанат да бъдат актуални, но и са символ на класа, изтънченост и показват добър вкус на своята притежателка. Изборът обаче на подходящите рокли с дантели трябва да е внимателно преценен и съобразен с някои основни неща.

На първо място е много важно да се съобразите с повода. Обикновено този тип рокли се носят на официални събития като коктейли, сватби и други. Може да сложите дантелена рокля и на бизнес вечеря, то тя трябва задължително да е с ръкав, без значение от дължината му, и да не е прекалено къса. Бизнес етикетът налага дължина 4 пръста над коляното като допустима такава. За сватба може да заложите както на къса, така и на дълга рокля, като е добре все пак да се съобразят с това колко официално ще е събитието. Може да сложите дантелена рокля и на кръщене, особено ако тя е във светъл тон.

За да подберете рокля с дантелени елементи, която да ви стои добре е много важно да се съобразите и с вашата фигура. Ако имате по-широки бедра, изберете разкроена рокля, която да подчертава талията ви,. Прилепналите рокли с дантели са добър избор за дами с форма на тялото тип пясъчен часовник.

Страхотни дантелени рокли и то голям избор от такива ще намерите в бутик Nikole Collection, който разполага и с онлайн магазин. В него също ви очаква голямо разнообразие най-актуалните модели рокли за всеки един повод и случай – елегантни, официални, ежедневни и др. Всички те са изработени от висококачествени материи, с внимание към всеки детайл и определено съобразени с модните тенденции.
Цените също са много изгодни в този онлайн магазин, особено като имате предвид качеството на стоките. Така, че може да се възползвате от тази информация и да обновите гардероба си бързо, лесно и изгодно, за да бъдете в крак с модните тенденции и да се чувствате наистина неустоимо всеки ден.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *