Модни съвети за жени с голям размер

Що се отнася до размерите, днес модата определено е много по-всеобхватна, отколкото беше преди. В момента има много опции за елегантни дрехи с голям размер за жени с по-пълни форми. Нека разберем как да намерим тоалети, които ще подчертаят красиво пълната фигура:

Добрата мода започва с няколко основни правила. В това отношение тя е подобна на граматиката – правилата съдържат насоки, които винаги ще ви водят по правилния път. Понякога можете да ги пренебрегнете, но ако не знаете какво да правите, пак ще се върнете закономерно към тях.

Ето някои основни модни съвети за дами с голям размер, които ще ви накарат да изглеждате страхотно:

Покажете най-добрите си черти. С какво се гордеете най-много? С вашето лице? С вашите извивки? Не се страхувайте да парадирате с тези качества!

Опознайте добре вашия тип тяло. Някои рокли, туники и блузи големи размери стоят страхотно на жени с овално тяло, докато други са идеални за жени с крушовидна фигура. Разберете какво стои добре на вашия тип и така решете кои са най-подходящите тоалети.

Носете плътно прилепнало бельо. Най-доброто бельо позиционира отлично гърдите, бедрата и гърба, така че модните блузи големи размери и въобще всяко друго облекло, приляга по-удобно на тялото. Твърде големият размер бельо ще се набира под дрехите ви, а твърде тясното – ще се забиват в него и ще ви изтезава. Използвайте ръководство за измерване, за да разберете кой размер бельо ви подхожда най-добре.

Понякога се влюбвате в определени блузи големи размери или рокли и просто не можете да им устоите, макар че не са вашия размер. Добре! Просто купете размер, който приляга на тялото ви – дори и да е малко по-голям на някои места, можете да направите корекция при шивач. Той ще регулира шевовете, за да направи новите ви дрехи да пасват навсякъде еднакво добре.

Тези съвети за голям размер ще ви накарат да се почувствате стилни и уверени. И определено ще са ви полезни при пазаруване

И тъй като споменахме пазаруване, нека отговорим и на най-важния въпрос – къде е най-добре да си купите рокли, поли, туники и блузи големи размери? За щастие има все повече магазини, специализирани в този вид асортимент, които предлагат богат избор от големи размери дрехи – много модерни и с добро качество. Отбийте се на сайта Maxifashion.bg и изберете нещо за себе си. Със сигурност ще ви хареса богатата гама от тоалети, ушити специално за дами, които носят по-голям размер!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *