Отслабване чрез бетинг – какво е и как се практикува?

Процентът на хората, водещи битка с килограмите и наднорменото тегло, прогресивно нараства с понижаването на качеството на храната, която приемаме. Всеизвестно е обаче, че далеч не всички диети са особено ефективни и често трябва да се подходи нетрадиционно към проблема, за да се намери резултатно решение.

Един от подходите, който определено влиза в графата на “нетрадиционни”, е залагането на реални пари за постигането на определени цели, свързани със здравословно хранене и тегло. Именно с неговите специфики ще ви запознаем в следващите редове.

А за финал, за да не разочароваме феновете на традиционния бетинг, ще ви запознаем с новото мобилно приложение на efbet, което се нарича efbet app и е доста удобна алтернатива за залози.

Но да се върнем на темата.

Какво представлява отслабването с елемент на финансов залог?

Ако някой ви предложи пари, за да отслабнете, какво ще отговорите? А ако сделката включва да вземе от вашите финанси, в случай че не изпълните целта?

Е, за част от хората, борещи се с килограмите, офертата е достатъчно примамлива, за да я тестват. Вече съществуват платформи като HealthyWage и Dietbet, които предлагат именно такава услуга на клиентите си и ги стимулират с определена парична сума за всеки постигнат резултат.

Всичко започва със залагането на определена сума. Ако се справите със съответното предизвикателство, асоциирано с нея, получавате финансова награда, в противен случай губите залога. Всичко се валидира през специално приложение, което е в състояние да ви оцени и измери преди и след.

Печалбите от изпълнението на предварително зададените таргети варират, както и подхода към процеса като цяло. При някои от платформите успешният крайни резултат е сума от последователното изпълнение на различни нива и се участва в екип, а други дават и индивидуални възможности за изява и печалба.

Ефективно ли е отслабването чрез бетинг?

Перспективата да печелиш пари и да отслабваш звучи близко до идеалното, но съществуват известни съмнения доколко всъщност възможността за натрупване на финансови активи ни стимулира в преследването на заветната цел.

Поведенчески изследвания установяват, че финансовите стимули могат ефективно да помогнат за загуба на тегло и поддържане на по-ниските килограми, както и да подобрят липидния профил, кръвната захар и чернодробните ензими. Но същевременно отбелязват, че използването на стандартни мотивационни фактори с подходящ режим (диета и физическа активност) имат по-добър резултат в дългосрочен план.

Efbet – класическата бетинг алтернатива

В случай че отслабването чрез бетинг ви е дошло малко в повече като концепция, нека се върнем на традиционното, а именно спортни залози, казино и игри. Всичко това и много повече можете да откриете в новото и високотехнологично мобилно приложение на efbet, което няма да ви остави равнодушни пред преживяването.

Efbet app е изключително функционален и насочен към потребителя софтуер, който позволява да правите залози по всяко време и от всяко място, стига да имате Интернет връзка и регистрация. 

Сваля се лесно и се инсталира бързо, в няколко стандартни стъпки. Адаптира се към спецификите и екрана на съответния модел смартфон, като почти не отнема пространство от вътрешната му памет.

Ако тематиката ви интересува и искате да дадете шанс, задължително тествайте. Няма да останете разочаровани.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *