Съвети за правилен избор на подходящи секс играчки

Сексът е онзи акт между партньорите, който им доставя невероятно удоволствие и допринася за тяхното още по-голямо сближаване. Съществуват различни видове секс, като измежду тях се откроява онзи, който за мнозина е табу и им е неудобно да говорят за него – аналният. Той може да бъде не по-малко хубав, стига да имате подходящите атрибути, за да се потопите в това ново за вас изживяване.

От Kex.bg са подготвили за вас богато разнообразие от анални разширители, с които да направите първите стъпки към новото или да увеличите още повече удоволствието си, ако вече сте ги направили. На сайта ще откриете атрибути за начинаещи – те са сравнително малки и позволяват плавно и безболезнено проникване в ануса, ако ви е за първи път. Налични са и немалко модели за вече напредналите – по-голям размер, различна форма и материал, които още повече да засилят тяхното удоволствие.

Аналните разширители са произведени от различни материали – медицински силикон, ПВЦ, латекс, неръждаема стомана или стъкло. Последните два материала позволяват охлаждане или загряване на продукта и са подходящи за вече напредналите, които си падат по температурните игри.

Разнообразие има и при формата. Те са по-тънки или по-дебели, някои от тях имат изпъкналости, а други са с по два върха. Съществуват и така наречените анални броеници, изработени от мек и гъвкав медицински силикон, като всяко следващо топче увеличава още повече насладата от аналния секс.

Разширителите от неръждаема стомана с лисича опашка, които ще откриете на сайта са предназначени за онези, които вече отдавна са се потопили в нестандартните, но невероятни изживявания. Стърчащата от дупето и нежно галеща бедрата лисича опашка ще засили още повече възбудата и на двамата партньори.

Ако си търсите анален разширител, купете го от Kex.bg – там ще получите не само безценни съвети, но и гарантирана дискретност.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *